martes, 29 de julio de 2008

Pushkar

Diu la llegenda que, ara no se quin deu dels molts que tenen-prometo posar-hi el nom correcte-, va deixar caure una flor de Lotus al terra i va sortir el llac de Pushkar. Com podeu imaginar-vos es un poble sagrat i per tant, lloc de peregrinacio i veneracio. El llac esta rodejat de Ghats (escales que arriben fins la riba) on la gent ve a purificar-se a les seves aigues.



Es un poble al mig del no res rodejat de petites muntanyes, pero amb un ambient molt relaxat. M'ho he agafat amb forsa calma un parell de dies per descansar i gaudir d'un lloc com aquest. L'altre dia vaig pujar a un temple que hi ha en una de les muntanyes proximes, podeu veure la magnifica vista que hi havia des d'alla...


Vista del temple amb Pushkar i el seu llac sota

De totes formes, despres de la caminada sota el sol que vaig fer-me per arribar-hi, era l'hora de tancar, amb el que no el vaig poder veure per dins. De totes formes queda clar que el millor era el que es podia veure desde fora.

Al mateix vespre vaig anar a veure la posta de sol desdel pont que hi ha en un dels extrems del llac. El pont, com en tots els temple i llocs sagrats, t'has de descalsar.



Posta de sol davant del llac

Al ser un lloc on la gent hi ve a fer un petit descans, hi ha forsa ambient i he conegut forsa gent aqui. Pero com tot lo bo s'acaba i despres d'aquests dies de relax (no masses tampoc...) he agafat un bus fins a Delhi, on m'esperaven el Matt i la Merche. Per la tarda teniem un billet de tren per pujar fins a Risikesh, que diuen que es la capital del yoga y on els beattles van passar-hi un temporada en un Ashram. La parada a Delhi ens ha servit tambe per comensar a preparar la continuacio del viatge i hem comprat algun bitllet.

Ara som a Risikesh, un paratge enmig de muntanys i boscos. Ens ho estem agafant amb calma tambe perque la mertxe pugui disfrutar dels seus ultims dies de viatge, ja que torna el 4. Espero poguer pujar algunes fotos mes en breu de Pushkar i Risikesh.

1 comentario:

Anónimo dijo...

aquesta posta de sol es directament espectacular!!!!!!! haig de tornar a pushkar ;)
ptons al cub!
ly