domingo, 3 de agosto de 2008

Risikesh

Us escric desde Delhi, on hem baixat a despedir la Merche que marxa aquesta nit. Fins avui hem estat a Risikesh, una petita poblacio enmig de muntanyes molt verdes que son els precedents de l'inmens Himalaya que hi ha mes al nord. El poble es al volant del riu Ganges que en aquesta etapa del seu recorregut es forsa mes net i baixa amb una forsa impressionant.

Vista_riu_avall

Hi ha un parell de ponts penjats que comuniquen les dos ribes del poble i que son forsa impressionants. Ja ho veureu a les fotos.


Un_dels_ponts

Aqui es on els Beattles van venir a fer un retir espiritual a un Ashram de no se quin guru. Com us podeu imaginar es un poble ple de llocs on apendre Yoga de tot tipus, instruments musicals indis, meditacio, massatges ayurvedics i un munt d'activitats imaginbles pasant pel Rafting (que segur deu ser impressionant quan es temporada).

Han estat dies tranquils de descansar, fer-nos un massatge ayurvedic (forsa be, la veritat) i passejar pels voltants. Es bo de tant en tant passar una mica de fred al vespre quan vens de segons quins climes i poder remullar-se els peus al mitic Ganges sense por de patir alguna infeccio.
La_proba!!!
Tambe hem trobat un restaurant on hem pogut menjar de tot i mes en un ambient molt xulo.
Matt_i_Mertxe
De totes formes dema tornem a agafar el tren i ens espera un viatge de prop de 22 hores en tren fins a Aurangabad. Alla volem visitar unes coves budistes forsa antigues que hi ha(Ajanta i Ellora) pero ja veurem que tenim temps de veure.
Canvi_de_plans:Som_a_Mamallapuram_al_sud,prop_de_Madras...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina enveja aquests massatges? ens haurem de conformar en algun de per aquí. Aprofita-ho que segur que et va bé.A més això de poder sentir la fresqueta no té preu. Aquí fa una calor inaguantable
Un petó
Agnès

Anónimo dijo...

ostres, ja m'explicaràs més coses d'aquesta ciutat, ja saps que això del ioga i de l'ayurveda a mi m'agrada. i que tal el massatge? A mi em van fer un una vegada amb els peus i els olis calentons i vaig alucinar!
molts petons des de Mollet "de Mar".
Marta

Anónimo dijo...

que wapis todos! no sabia que thavies deixat barba nen! molts petons per tu i pel matt :)

Anónimo dijo...

Guapo, el viatge que estas fen, escrit aquestes ratlles, per que estare uns dies sense mirar el blog, el 11 anem a new york, cuida't.
Montse & Family